TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2008.11.15. 22:07 Ventoos

Domino|:|day

Megvolt a Domino Day 2008, amin 10(!) világrekord jött ösze, Mr Domino (Domino úr) nagyon örülhetett. A 10. rekord az volt, hogy 4.345.027 dominó dölt le. A címben a |:| egy dominó akar lenni, nem bajlódtam vele sokat. Tovább!

Megdőlt többek között a legnagyobb dominóspirál, a legnagyobb dominófal, a legnagyobb, 1 millió dominóból álló mező, a legkisebb, és a legnagyobb dominókból készült építmény rekordja. Rengeteg olyan "építmény" volt, amelyben/amelyet magyarok építettek. Sok  challengehez is magyart választottak, a szerintem legizgalmasabbhoz is. Ez arról szólt, hogy lógott kötélen egy hölgy és a magyar építő őt monzgatta. A hölgy rengeteg dominó fölött lógott és kis asztalkaféleségekről kellett felvenni a dominókat, és letenni úgy, hogy ahova tenni kell attól fél méterre van a gondosan felépített dominóhadsereg. Mikor végzett kevesebb mint egy másodpercen múlt, hogy sikerül-e, de sikerült. Elég izgalmas volt, sajnálom aki lemaradt róla.

Szólj hozzá!

Címkék: rtl domino


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr9771065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása