TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2008.11.16. 17:23 Ventoos

Megasztár 4

Erről a műsorról eddig nem nagyon volt szó, de most kicsit írok a versenyzőkről. Ezentúl nem fogom írni, hogy Tovább után tudjátok elolvasni az egész bejegyzést, de a legtöbbnél lesz Tovább!

A tegnapi kieső Nguyen Thanh Hien, fiatal (14 éves) versenyző volt. Szerintem nagyon szép hangja van, Gáspár Lacival énekelt, de a zsűri azt mondta sok hamis hang volt benne. Nekem tetszett. A másik fiatal versenyző Tóth Lüszi (13 éves), aki még versenyben van. Bencsik Tamara már a múltheti adásban, és a tegnapi adásban is majdnem kiesett. Az eddigi kiesett versenyzők: Szecsődi Károly(16), Nkuya Sonia(18), Nguyen Thanh Hien(14),  Balogh Imre(23),  Ásós  Attila "Pacsirta"(28).  Akik versenyben  vannak:  Tóth  Lüszi(13),  Lakatos  Krisztián(18),  Király Viktor(24),  Fekete  Dávid(21),  Bencsik Tamara(21). Elég izgalmas, de én nem szavazok, és TI SE SZAVAZZATOK, mert rengeteget kell fizetni érte! Nem nagyon szeretnék beleszólni, de sokan nem veszik észre, hogy több száz forint az sms, és nagy lesz a számlájuk.

U.I.: Küldjetek nyugodtan toplistát, túl üres! Nem harapok, főleg nem e-mailban.

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 megasztár4


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr8772109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása