TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2008.11.18. 14:26 Ventoos

Reklámok

Gondolhatjátok, elég hülye témát választottam... De gondoltam erről is essen szó! Nagyon-nagyon "elszaporodtak", a főbb kereskedelmi csatornákon 5-10 perc szokott lenni.

Nagyon idegesítő, rengeteg idióta reklám van. De nem lehet mit tenni ellenük. Ebből élnek a csatornák. A Cool-on és a Viasaton (meg még sok máson, de ezek gyakoriak) szoktak olyan reklámok lenni, hogy küld az XY szót a 1731-re! Nagyon utálom őket. A nagyrésze regisztrál téged egy rendszerbe, és hetente több száz, akár ezer forintot is levesz a számládról. Ilyenek vannak: Fing a mobilodra!, Ahmed, a halott terrorista a mobilodra!... Meg nem maradhat el a ház vagy inkább mobil őrző kutya. Azt hiteti el, hogy nagyon ilyesztő. Egy kép?!?! Akkor szerelemvizsgáló és még sok más.

Hétvégén reggel a mesék közben pedig gyereket próbálják megcélozni. A beszélő babától kezdve a versenyautóig minden! De ez úgy kivitelezve, hogy a gyerek egyből nyavajogjon, bőgjön, hogy megkaphassa.

Aztán ezen felűl még jön az ajánló, ami szintén elég hosszú. A végén azt érik el, hogy nem nézek, és sokan mások se néznek TV-t...

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló reklám


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr77775439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása