TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2008.11.21. 21:30 Ventoos

Bajban a TV2

Már bejelentették, hogy harmincöt embert elbocsátanak, de újabb információk szerint még hetven embert elbocsátanak a világválság miatt. Az őszi műsor nem hozta meg a várt sikert.

 Csak két műsor jött be: Joshi Bharat, Megasztár. A Cápák és az XXL már meg is szűnt(vagyis az XXL elvileg szünetel). A TV2 abban reménykedik, hogy 2010-ben ez lesz a piacvezető csatorna. Nagy reményeiről egy időre a válság miatt le kell mondani. Az Origo készített egy interjút a TV2 vezérigazgatójával, Várdy Zoltánnal.

A hírműsoroknál várható változás?
- Annyiban, hogy Pánczél Andrea távoztával egy hónapja üres a hírigazgatói poszt. Bárdos András felelt eddig is tartalmilag a Tények-ért, ezután is ő fog, de a szervezeti átalakítás során megszűnik a hírigazgatóság, Bárdos és csapata külön egységként folyatatja. A Tények szerintem erős márka, jó imidzzsel, nem kell hozzányúlni, alakítani.

Ezek szerint Pánczél Andrea távozik a Tények csapatából.

Van olyan nagyszabású projekt, mint Uri Geller show-ja volt, amit 2009-re tervezett a csatorna, de most halasztani kell?
- Jövőre is tervezünk új műsorokat, de mindent kétszer meggondolunk. Minden fázist újra át kell nézni.

Mely műsorral elégedettek, melyekkel nem?
- A Megasztár egy mértékadó és nézett tehetségkutató show. Joshi Bharat egy hiánypótló műsor a TV2-n, szépen szerepel sávjában, témát ad a lapoknak. A Hal a tortán is sikeres, szeretik a nézők. Fontosnak tartom, hogy minden fejlődést önmagunkhoz mérjünk, ne a konkurenciához. Magunkat kell fejleszteni, és jó az út, mert idén több új műsor maradt meg, mint tavaly, amikor egy sem.

Várdy úr még a jól bevált műsorokhoz sorolta a Hal a tortán című főzőműsort.

 Érdemes elolvasni az egész interjút, amit ITT ttekinthettek meg!

Forrás: Index, Origo

Szólj hozzá!

Címkék: interjú tv2


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr66781970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása