TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2008.12.10. 17:20 Ventoos

Fölösleges szavazatok

Megjött az újabb Megasztár botrány! A szombati adásban kis változás volt: egy embert megmentett a zsűri, és a kieső csak a maradék két ember közül lehetséges.

 Annak ellenére, hogy egy héten keresztül szavazásra buzdították a rajongókat, a szombat esti adásban a zsűri volt, aki először megmenthetett egy versenyzőt. e-mailek tucatjaival bombázták az [origo] tévé rovatát, mintha itt bármit is tettünk volna azért, hogy felboruljon a hagyományos menetrend:

"A helyszínen történt néhány percben, amely rendelkezésükre állt nem hozhattak megnyugtató, felelős döntést. Komolytalanná tették az egyébként is nehéz helyzetet. A versenyzők keserű szájízzel fejezték be napjukat" - írja Zulejka, bár ez inkább csak a kiesettre igaz, a továbbjutók láthatóan boldogok voltak. János már ingerültebb: "Csak akkor lenne figyelemre méltó a Megasztár, ha nem néznék hülyének a nézőt, és nem lenne eleve elrendezve a dolog! Szánalmas, kilóra megvett jelenetek!" - dühöng.

Molnárné összeesküvés-elméleteket is gyárt: "Nem akarok emellett rosszindulatú lenni, de Király Viktor papája beosztásával nagy hátszelet kapott a zsűritől, főleg Mester Tamást nem értettem: mit lát ebben a fiúban? Mert hogy Friderikusz Sándor csak az ő hatására lett Király Viktor-függő, az biztos!" - szónokol. László is mérges: "A műsorvezetést úgy variálták, hogy a Viktor kerüljön a döntőbe, ezért szavazott először a zsűri. Ha a régi rend szerint megy a szavazás, akkor a Viktor esett volna ki és erre az eddigi szavazások alapján lehetetett is számítani. Dávidnak nagyobb a szavazótábora, ezért kíváncsi vagyok, hogy a döntőben hogyan variálják a szavazásokat. Krisztián az igazi megasztár! Ő erőlködés nélkül elénekel bármit világszínvonalon! Azt sem mondták be, hogy amikor újraindítják a szavazást, az előzőleg leadott szavazatok beleszámítottak-e az értékelésbe. Kilóg a lóláb! Arra mennek, hogy minél több legyen a betelefonáló" - morog.

Persze a TV2-t is megkérdeztük, miért volt szükség arra, hogy a zsűri elsőként dönthessen, és ne csak a "maradékból" szelektáljon. Magyar Rita, a csatorna szóvivője szerint ez egy új Megasztár, más szabályokkal, mint a korábbiak, és már az elejétől tudták, hogy az utolsó előtti műsorban "hangsúlyosabb lesz a szakmai zsűri szerepe." A csatornánál nem értik, min lepődtek meg nézők, hiszen több zsűritag is hetek óta jelezte, hogy Király Viktort nagyra tartja - különben a fináléban csak a nézői szavazatok számítanak, ott már a zsűri legfeljebb befolyásolhatja a tévézőt. Mint megtudtuk, a múlt szombati adásban a két továbbjutó kapta amúgy is a legtöbb szavazatot, azaz akkor is ők lennének a fináléban, ha Fenyőék nem is szólnak bele a döntésbe.

Forrás: [origo] tévé, Velvet

 

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 megasztár4


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr82815393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása