TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.01.05. 18:24 Ventoos

Nem kell a TV2-nek a Bagi-Nacsa páros

Bocsánatot kérek, mert az ünnepek óta kicsit össze-vissza írtam, de remélem most már sikerül visszatérni a régi kerékvágásba. Egyenlőre egy műsorban sem szerepelnek, a TV2 nem hosszabbította meg a szerződést.

"A TV2 erre az évre vonatkozóan még nem találta ki a pontos feladatunkat, ezért abban maradtunk a csatorna vezetőségével, hogy amíg ebben nem jutottak előrébb, addig szabadúszóként dolgozunk tovább" - nyilatkozta Bagi Iván a Blikknek. A páros még korábban a Banánháj című műsorban szerepeltek, aztán a Médiacápa humoros műsorban tűntek fel. Tavaly pedig az XXL című egy adás után megszűnt műsorban láthattuk Bagi Ivánt és Nacsa Olivért. "A Pro7-Sat1 csoport terveit is befolyásolja a globális válság, így ránk is hatással van. Mint leányvállalat, rugalmasan kell reagálnunk. Fájdalmas, de cégcsoport szinten 35 embert el kell bocsátanunk, egybekötve mindezt egy átszervezéssel" - nyilatkozta az [origo]-nak Várdy Zoltán vezérigazgató még tavaly novemberben.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr47859763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása