TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.01.12. 20:30 Ventoos

Hal a tortán - megasztár hét

Már elég rég vége lett a Megasztár 4-nek, de a TV2 gyakran az aktívban, vagy egyéb műsorban szót ejt róla. Most a Hal a tortán-ban szerepelnek csak megasztárosok.

Érdekes módon Hien is részt vesz, pedig még csak 14 éves. Kíváncsi leszek hogy boldogul. Biztosan segítenek neki, de ez természetes. Ma Lakatos Krisztián főzött, és még vissza van Sonja, Dávid, Viktor és Hien. Az Aktívban hallhattuk, hogy a vietnámi-Hien vacsorán a fiúk összekapnak, amiből lehet, hogy nagy ügy lesz a TV2-nél. Még régebben nagyon nagy Hal a tortán ügyet csináltak Bangó Margit kiakadásán. Azt már nagyon túlreagálták, a csapból is ő folyt. Sok sikert kívánok a Megasztároknak, és így utólag is sok sikert kívánok Nektek az új évre!

U.I.: Visszatértünk a régi fejlécre.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr75873575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása