TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.01.17. 12:00 Ventoos

Hat új sorozat az RTL-en

Az RTL klub csütörtökön ismertette tavaszi műsortervét: nagyobb, költségesebb show-k - mint a Szombat esti láz volt - ezúttal nem lesznek, viszont sok új sorozat kerül este kilencre és tízre. Jön Amerika új kedvence, A mentalista, de a sci-fi hívei is örülhetnek.

A napokban térnek vissza a képernyőre az RTL korábbi sorozatai, így a Vészhelyzet a 14. évaddal, a Grace Klinika (4. évad), Dr. Csont (2. évad), CSI: Miami helyszínelők (4. évad), a Cobra 11 (10-11. évad), a Gyilkos elmék (3. évad) vagy a Szökés, az utolsó részekkel.Ezek egy nagy részét eddig is láthattuk a Cool-on. A sorozatrajongók számára ennél is érdekesebb, hogy milyen premierekkel készül a csatorna tavaszra: megnyugodhatnak, mert heti négy estén is sorozatok lesznek túlsúlyban, főműsoridőben - ahogy az USA-ban sem filmek, hanem szitkomok, drámai sorozatok és reality-k mennek a nagy, országos csatornákon. Az újdonságok közül egy nem is annyira az, hiszen a három Emmy-t nyert és Golden Globe-ra is jelölt, VIII Henrik életével foglalkozó Tudorok-at már láthatták az HBO nézői. Mivel ez történelmi-drámai vonalon fut, így rétegsorozatnak minősül, aligha kerül képernyőre este 11 előtt az RTL-en. Egy elég hosszú, bővebb leírást ITT olvashattok.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!

Címkék: rtl sorozatok


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr18881836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása