TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.01.19. 18:25 Ventoos

A Mónika show egyidőben a Joshi Bharat-tal

Február 2-tól Joshi Bharat az RTL-es Móniká-val mérkőzik délutánonként.

Joshi Bharat egyre korrektebb nézettséget hoz a TV2-nek sávjában, Győzike ismétléseit gond nélkül veri, a csatorna pedig úgy véli, hogy a talkshow megerősödött annyira, hogy a nagy ellenfél ellen küldje.

Joshi Bharat 22-28 százalékos közönségarány körül mozog célcsoportban, de teljes lakosságban múlt héten 40 százalékos eredményeket szállított. Volt olyan adása, melyet 1,26 millióan figyeltek, ami erős eredmény a korai kezdéshez képest.

Szokás fintorogni a műsor neve hallatán, a Mónika mégiscsak egy sikersztori, minden hibájával, felszínességével együtt. 2001 májusában indult, ősztől meg verte már a TV2 műsorait abban a sávban, így előbb több telenovella (Lucecita, Fiorella, Szeretni beindulásig, stb.) kapott ki nézettségben, majd Liptai jött, de a Claudia című talkshow sem volt elég acélos. A Melrose Place sem volt érdekesebb, de Yago, majd Katalin bírónő is hiába próbálkozott.

2003 őszére végre lett ellenfél, Betty, a csúnya lány szorongatta, győzte le, és a Bűbájos boszorkák is megverte többször Móniká-t 2005-ben, de ezek elfogytak, és folytatódott a diadalmenet. Vert mezőnyben a Smallville, a Jóbarátok (!), a Hetedik mennyország, a Lisa csak egy van, az Everwood. Doktor House és Született feleségek ismétlések is mentek ellene, hiába, ahogy Monk vagy az NCIS korábbi epizódjai miatt sem kattintott át sok százezer ember. Tavaly ősszel a Cápák című vetélkedőt verte nézettségben az RTL-es talkshow, holott az ember már nem hinné, hogy van még téma, amit nem vettek elő ötször az elmúlt években.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 rtl show mónika joshi bharat


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr99889120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása