TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.01.21. 19:07 Ventoos

Új hírigazgató az MTV-nél

A korábban hírigazgató-helyettesként dolgozó Bednárik Imre lett a Magyar Televízió új hírigazgatója, de Kert Attila is marad az MTV-nél.

A tavaly november óta az MTV hírigazgató-helyetteseként dolgozó Bednárik Imre lett a Magyar Televízió Hír Főszerkesztőségének igazgatója, kinevezéséről Medveczky Balázs ügyvezető alelnök döntött. Bednárik a TV2 Tények című műsorától igazolt az MTV-be, és az elmúlt hónapokban azon dolgozott, hogy új típusú együttműködés alakuljon ki az országos és a regionális hírműsorok között.

Kert Attila, aki 2006 júniusától két és fél évig volt hírigazgató, és ott volt a Híradó, az Este, A szólás szabadsága, a Panoráma és a Kékfény című műsorok megújításánál és a Szempont című riportmagazin elindításánál is, a jövőben "új műsorformátumok kidolgozásával és régiek megújításával foglalkozik" - az MTV közlése szerint.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr78894099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása