TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.01.24. 22:55 Ventoos

Gregor Bernadett is távozik

Már egy jó idelye folyamatosan azzal kezdem a bejegyzéseimet, hogy távozik... Látszik, hogy leépítés van! De a TV2 szappanoperájában nagy átalakítások folynak, sőt, még egy ember távozik.

Tavaly ősszel a Jóban Rosszban-ból kiírták az alapcsapat egyik tagját, a 10! című produkcióba távozott Szorcsik Viktóriát, múlt héten a szintén alapítónak számító Tallós Ritától köszönt el a produkció, most pedig Gergor Bernadettnek és Várdai Anikónak mondták meg, nem számítanak rájuk a továbbiakban.

Állítólag elfáradt a karakterük, de a figura ereje, fontossága főképp a forgatókönyvírók kreativitásán, hozzáállásán múlik, úgyhogy inkább más lehet a háttérben. Az [origo] úgy tudja, hogy mindez egy nagytakarítás része, új háttéremberek is érkeztek a csapathoz, új arcok felbukkanása pedig hónapokon belül várható.

Gregor Bernadett a Blikknek szűkszavúan csak annyit mondott, hogy színésznő volt ezelőtt, és az marad ezután is. A Rozit alakító Várdai Anikó sem volt boldog: "Ki örül, ha felmondanak neki? Bizonytalan vagyok a jövőmmel kapcsolatban, de az elkövetkező hónapokban remélem, találok új munkát" - mondta a lapnak.

Forrás: [origo] tévé

Ui.: Bocsánatot kérek, tegnapra egy kis szabadságot vettem ki. Mostanában nem szoktak "szünet-napok" lenni, ennek kifelyezetten örülök.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr89900451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása