TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.02.02. 19:07 Ventoos

Főzőshowk +nézettség

A Vacsoracsata legjobbja közel 39,5, a Hal a tortán legerősebb estéjén 31,4 százalékos közönségaránnyal ment célcsoportjában, azaz korai temetni az egyre kevesebb izgalmat szállító, inkább megszokásból nézett főzőshow-kat.

Az év ötödik hetében őrizte vezető helyét a 23,8 százalékot jegyző RTL Klub, miközben a TV2 2,2 százalékponttal maradt el ettől az eredménytől. Száz tévézőből átlagban tízen nézték az MTV egyes csatornáját. A kereskedelmi célcsoportban a nézők közel negyedét elvitte az RTL, a közvetlen riválisa előtt végzett 3,6 százalékponttal. Az ötven alatti felnőtt nézőknél 5,2 százalékon áll az m1, ami estére felmegy majdnem hatra.

A teljes lakosságnál a Fókusz Plusz nyerte a hetet, bő kétmilliós nézettséggel. A többi műsor jócskán alatta maradt ennek, 1,8 millió fölött volt a Híradó és a Vacsoracsata, de ennél kevesebbet hozott a Fókusz és a Barátok közt. A TV2 legerősebb műsora a Napló volt, ez megverte a Cobra 11-et a teljes lakosságnál.

Az MTV a Kékfény-nyel átvitte az egymilliós lécet, és közel 900 ezren nézték a Csináljuk a fesztivált adását. Az m2-n a legnézettebb az Emmy című magyar film volt (204 ezer), a Szerelemmel fűszerezve című dráma pedig 157 ezer tévézőt érdekelt.

A kereskedelmi célcsoportnál az RTL-es Jack Hunter című kalandfilm nyert, egy vígjáték, a Tök állat, és egy szappanopera, a Barátok közt előtt. A fiataloknál a TV2 csak a 9. és a 10. helyet vitte el: itt például visszavágott a Cobra 11, pár tízezer nézővel verte a Napló-t.

Nézettség:
Top 30, 18-49-es célcsoport
Top 30, teljes lakosság

A mérésről pár infót még ITT olvashattok
 

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 a rtl hal vacsoracsata hal a tortan tortán


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr9918707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása