TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.02.06. 21:17 Ventoos

Pimasz úr műsort kap

Márciusban új, saját gyártású műsort indít a Viasat3, melynek készítője és műsorvezetője Papp Gergely lesz.

A szerkesztő-műsorvezető által kreált - korábban a TV2-s Napló-ban látott - Pimasz úr figurája visszatér, és heti rendszerességel jelentkezik a Viasaton. A csatorna közleménye szerint a közéleti problémákat és jelenségeket szórakoztató formában feldolgozó produkcióban nem csak a szemtelen és provokatív Pimasz urat láthatjuk, hanem a dolgok hátterét feldolgozó oknyomozót is - újszerű, egyedi megjelenítésben.

Papp Gergő elmondta, hogy Pimasz úrként továbbra is törekszik olyan visszás dolgokra felhívni a figyelmet, amik másoknak is szemet szúrnak, csak esetleg nincs eszköz a kezükben. "Lehet, hogy ez egyfajta idealizmus, de én hiszem, hogy összefogással elérhető, hogy egy élhetőbb életünk legyen" - mondta erről.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr24927392

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: GayBears Blog 2009.04.15. 10:16:48

Neked mennyi?Már csak néhány nap, és ismét megláthatjuk, milyen is a jó buzi. Nemrég olvastam egy még meg sem alakult, de már feloszlóban lévő ernyőszervezet célkitűzéseiben, miszerint a „meleg identitást” szeretnék erősíteni a homoszexuális é…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása