TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.02.11. 20:32 Ventoos

Rendhagyó főzőműsor az M2-őn

Február 12-én indul az m2-n A világ legjobb konyhafőnökei című sorozat, amely - címéhez híven - zseniális séfeket mutat be.

A világ legjobb konyhafőnökei tulajdonképpen egy rendhagyó főzőműsor, hisz miközben megrajzolja a sztárszakácsok portréját, azalatt a nézőkkel is megoszt pár konyhai trükköt. Az osztrák ismeretterjesztő sorozat házigazdája, az "évszázad séfjének" választott Eckart Witzigmann a világ tizennégy éttermébe látogat el, hogy meginterjúvolja egy-egy neves kollégáját.

Aki sztárszakácsként tehát Jamie Oliverre vagy Gordon Ramsayra gondolt, annak csalódnia kell, a sorozatban bemutatott séfek ugyanis a nagyközönség számára kevésbé ismertek, szakmájukban viszont annál nagyobb tiszteletnek örvendenek. Az első részben például a Németországban dolgozó Juan Amadorral ismerkedhetnek meg a nézők, akit 2006-ban a világ tizenkét legjobb szakácsa közé soroltak.

A további epizódok bemutatják többek között Gabriel Kreuthert, aki kilenc éve úgy érkezett New Yorkba, hogy csak pár szót tudott angolul - ma a Modern Művészetek Múzeumának éttermét vezeti. Vivek Singh az indiai konyhát házasította az európaival, Gianluigi Bonelli pedig Hongkong egyik legmenőbb klubjába csempészett egy csipetnyi Itáliát.

A sorozat még számos érdekes sorsot, különös portrét vázol fel, miközben némi kulturális és gasztronómiai adalékkal is szolgál a nézőknek. A február 12-i nyitó epizódot minden hétköznap 19.05-től követi a többi.      

Forrás: [origo] tévé

 

Szólj hozzá!

Címkék: mtv


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr2937668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása