TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.02.12. 20:14 Ventoos

Főzőshowk

Sok százezer embernek jelentenek továbbra is napi, esti szórakozást a két nagy kereskedelmi tévé főzőshow-i. Összehasonlítottuk a tegnapi, február 11-i adásokat: nem unja még a néző? Jobb híján időznek képzeletben a celebek konyháiban?

Egyáltalán nem ígérkezett könnyűnek, de egy este megnéztük egymás után, szépen sorban a hétkor jelentkező Vacsoracsatá-t és a nyolc után képernyőre kerülő Hal a tortán-t.

Nem lett volna baj, ha a műsorok valamiféle emóciót kiváltanak, legyen az düh, öröm, bánat, irigység, gurgulázó nevetés, távkapcsoló hajigálás - de érzelmek nélkül, pár ásítással tudtuk le a kötelezőt.

A jó nézettség ellenére látható, hogy mindkét formátumra ráfér a pihenés, illetve a kreatív ötlet, hiszen a szerdai Vacsoracsatá-ban például az égvilágon semmi nem történt. Talán vannak izgalmasabb adások is és csak nekünk nem volt szerencsénk?

Az [origo] tévé készített egy hosszú és jó összehasoltítást a két népszerű főzőshowval, ITT tekinthetitek meg.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 a rtl hal vacsoracsata tortán


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr90939740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása