TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.02.17. 20:24 Ventoos

Kulturális magazin indul az MTV-n

Extra címmel hetente jelentkező kulturális háttérmagazint indít február 19-én a Magyar Televízió.

A csütörtök esténként, az m1-en látható tematikus adásokban Rózsa Péter különleges kulturális jelenségeket, produkciókat mutat be - elsőként a TÁP Színház előadását arról, miként függ a színház a pénzosztók kegyeitől. Az elsőként február 19-én, csütörtökön este 23 órától, az m1-en látható Extra - Kultúrháttér című magazin azonban nem éri be a tények puszta tálalásával - ígéri a csatorna. Az első műsorból például olyan ismereteket szerezhetnek a nézők a színháziak és a pénzosztók viszonyrendszeréről, amilyenekre színházlátogatóként ritkán adódik lehetőségük.

A hetente jelentkező kulturális háttérmagazinból kiderül, hogy mi, miért és hogyan működik a hazai kulturális életben, miközben a műsor választott témájában igyekszik ütközetni a véleményeket. Két tervezett téma: Milyen jövőt álmodnak az építészek Budapestnek, és mi valósulhat meg ebből? Mivel lepi meg az érdeklődőket a 2009-es magyarországi japán évad?

A műsor követi egy-egy kiemelt kulturális esemény előkészületeit, megvalósulását is, így a többi közt a 2009-es Haydn-év eseményeit, a Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa rendezvénysorozat előkészületeit, a Szépművészeti Múzeum föld alatti bővítését, vagy éppen Jancsó Miklós új filmjének forgatását.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!

Címkék: mtv


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr70949355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása