TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.02.18. 20:11 Ventoos

A Pokolba a Cool tévével

Február 19-től elmehetünk a Pokolba - már ha figyelemmel követjük a Cool TV új, saját gyártású realityjét.

A Pokol hete címet kapta az a reality, melynek keretében a Celeb vagyok, ments ki innen!-nel az argentin dzsungelt is megjárt Bárdosi Sándor, valamint a Cool TV műsorvezetője, Müller Attila bizonygatják férfiasságukat - közben a nézőknek is kijut némi szórakozás.

A két férfi ugyanis azt vette a fejébe, hogy testőrré képezi magát, méghozzá Izraelben, ahol a legkeményebb az ilyen jellegű oktatás: itt képzik azokat, akik a világ vezető politikusait védik, akár az életük árán is. "Fájdalom, félelem, kimerültség, szigor és óriási akaraterő. Mindez szinte háborús, harci körülmények között, a leghihetetlenebb helyszíneken" - mondta a kalandról Müller Attila.

A reality tehát elsősorban az olyan nézőket célozza meg, akik szeretik az igazán embert próbáló feladatokat - persze csak úgy, ha azokat másnak kell végrehajtani. A Pokol hete is pont erről szól, bemutatja, hogy Bárdosi és Müller miként állnak helyt a teljesítőképességük határát feszegető kiképzésen. 

A címmel ellentétben a két férfi kalandja nemcsak egy hétig tart, a Cool TV nézői öt héten keresztül követhetik nyomon, február 19-től minden csütörtökön.
   

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!

Címkék: cool reality


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr59951489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása