TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.02.22. 18:30 Ventoos

Egyre masszívabb a Film+

A 2009-ből eltelt másfél hónap alapján látszik, hogy a Film+ erősítette pozícióját a középmezőnyben. A kábelre vagy digitális vételre előfizető fiatal felnőttek körében közönségarányával az M1-et is megelőzte az első 45 napban.

őműsoridőben, az este kilenckor kezdődő filmekkel gyakran tud riválisainál nagyobb közönséget elhódítani a Film+. Péntek este például a Halálos fegyver 4 című film több nézőt érdekelt a fiatal felnőttek (18-49 évesek) közül, mint az M1-en a Tűzvonalban aktuális epizódja, vagy a Viasat3 csatornán a CSI - Helyszínelők. A magyar krimiért kifejezetten kár, mert ha a két nagy kereskedelmi tévé egyikén futna jó időpontban, és nem a közszolgálati egyes csatornán, akár háromszoros nézettséget is hozhatna - csak a fiatalok nagy része egyáltalán nem figyeli az MTV kínálatát.

A kereskedelmi célcsoportban, az első 45 napban, a kábeles és a digitális vétellel rendelkező háztartásoknál a középmezőnyben a Viasat3 (7,7%), a Film+ (4,4%), az M1 (3,9%) és a Cool tévé (3,5%) található. Természetesen más a helyzet, ha az összes háztartást nézzük, ahol erősebb a jóformán mindenhol fogható MTV.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr63958891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása