TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.03.02. 19:46 Ventoos

Indítja napi vetélkedőjét a TV2

Két hét múlva már a képernyőn a MrÉsMrs (igen, szándékosan egybeírva), melyet Tilla és Liptai Claudia vezetnek.

Eltűnik az Aktív a hetes sávból, helyére pedig a magyar fülnek és szemnek kissé idegen MrÉsMrs kerül, mely egyfajta vetélkedő lesz, természetesen "sztárok" részvételével, hiszen nélkülük nem indulhat mostanság műsor a két nagy kereskedelmi tévén. Az RTL sem mer celeb nélkül leadni egy riportot: a Fókusz Plusz-ban is a nagyszerű magyar találmányok önmagukban nem tűntek érdekesnek, az eddig a tudományok helyett a sztriptízben jeleskedő Pirner Almát faggatták, mit gondol az elektromos talicskáról.



A TV2 sem kockáztat, ragaszkodik a celebekhez, így a műsor ismert emberekkel és párjaikkal készült. "A felhőtlen esti szórakozást nyújtó produkcióban megtudhatjuk a sztárpárok titkait, melyeket lehet, hogy még egymással sem osztottak meg soha, s kiderül, hogy valóban ismerik-e egymást, valamint betekintést nyerhetünk a hétköznapjaikba és életük eddigi rejtett helyeire" - áll az ismertetőben. Az új műsor feladata természetesen A széf legyőzése lesz.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr98976056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása