TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.03.06. 10:36 Ventoos

Futótűz terjed az AXN-en

Én ma elutazok, egész hétvégén Budapesten leszek. De szokás szerűen 12:00-kor tekinthettek meg valami érdekeset! Kérdésekre nem tudok válaszolni, de azért bátran látogassátok az oldalt!

Az AXN-en Futótűz címmel indult új sorozat, amitt jellege alapján inkább a Hallmarkra vártunk volna. 

 

A nagyobb részt kemény, akció- vagy sci-fi sorozatokat futtató AXN vasárnaptól egy igazán érzelmes szériát ad, amit az ABC is a családi csatornáján, az ABC Familyn mutatott be annak idején.

A Futótűz középpontjában Kris Furillo áll, aki egy nevelőintézetben nőtt fel, egyetlen társa pedig egy mellőzött versenyló, Futótűz volt. A lány aztán munkát vállal a hajdan lóversenyekből élő Ritter családnál, akiknek ma már egyetlen nyertes ló is a túlélést jelentené - mondanunk sem kell, Kris beleveti magát az állatok felkészítésébe.

Forrás: [origo]

A főszerepet egy viszonylag fiatal (1981-es születésű) színésznő, Genevieve Cortese játssza, akinek az IMDb tanúsága szerint ez volt élete hatodik alakítása - a Futótűz után viszont hívták az Odaát-hoz is, melynek már nyolc epizódjában szerepelt, és idén is kapott már egy filmszerepet. 

Az eredetileg 2005-ben indult Futótűz vasárnap 18.00-kor debütált az AXN-en egy dupla epizóddal, ezután pedig majd pénteken és hétfőn jelentkezik ugyanebben az időpontban - a műsorrend egyelőre elég hektikus, de az AXN honlapján nyomon lehet követni. Ha netán így is lemaradnánk egy-egy epizódról, akkor sincs okunk aggódni, a csatorna többször is ismétli az adott részt.

Forrás: [origo] tévé

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotótűz


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr84984899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása