TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.03.07. 15:00 Ventoos

Jó arc, béna sorozatban

Sokakkal előfordult már, hogy egy sorozatot egy remekül felépített karakter, egy jó nő vagy sármos pasi miatt nézett, és sajnálta, hogy nem kap több szerepet az adott színész.

Előfordul sorozatok követése közben, hogy a filmszakra sem járt, egyszeri tévézőnek is feltűnik, mennyire kiemelkedik egy-egy karakter a többi közül. Vannak figurák, akik egymagukban viszik a show-t, és kitűnnek a kevésbé jellegzetes társak közül.

Ezúttal a boston.com állított össze egy listát olyan arcokról, akik többet érdemelnének, akik kiemelkednek jelen közegükből. A cikk szerint ilyenek Sandra Oh (Christina Yang) a Grace kliniká-ban, Jin Parsons (Sheldon) a The Big Bang Theory-ben, vagy a csudálatos nevű Roma Maffia, aki Lizt alakítja a Kés/Alatt-ban. A szerkesztők jobb szerepet adnának Patrick Swayze-nek, aki a The Beast-ben kapott kemény zsarut, de Patricia Wettinget is kiemelkedőnek találják a Testvérek csapatához képest. A teljes lista itt található.

Olvasóink véleményére is kíváncsiak vagyunk: ki az, aki láthatóan tehetségesebb, mint társai? Mely színész vagy karakter emelkedik ki a magyar sorozatok mezőnyéből? Van olyan külföldi sorozat, melyet csak egy színész miatt néz? Írja meg nekünk!

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!

Címkék: sorozatok


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr51984930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása