TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.03.10. 17:32 Ventoos

Sürgeti a Feleségeket a TV2

Minden este számít a nézettségért folyó harcban, így a TV2 előrehozta az 5. évad premierjét.

Levette a műsorról a Terminator-sorozatot az RTL, variált a napokkal, a Mentalistá-t tette a Született feleségek ellen, erre pedig a TV2 azzal lépett, hogy előbbre hozta az évadpremiert, jövő keddre. Ez érthető lépés, mert míg a Lila Akác köz asszonyai ismétléssel is elverték Sarah Connort, addig nem valószínű, hogy a sármos Simon Bakert is ugyanolyan könnyű lenne legyőzni. Mindenestre az új évad nagyobb eséllyel küzd a Los Angeles-i rendőrség csapata és segítője ellen.

A feleségekhez fűződő kishír még, hogy a digitalspy.co.uk a Dallas-os és a 24-es ivós játék mintájára kitalálta a Desperate Housewives-nézését feldobó szórakozást (mint ismert, egyes társaságok kipróbálták, milyen az, ha tévézés közben mindig bedobnak egy felest, ha valaki iszik a Dallas-ban, vagy mennyivel viccesebb a 24, ha Jack Bauer minden káromkodásánál vagy kínzásnál hörpintünk valamit). A Született Feleségek-nél több szabály van: pohár bort kell bedobni, ha Breet főzés vagy vacsora felszolgálása közben mutatják, tequila van soron, ha Gaby és Carlos összevesznek és kibékülnek, sör után kell nyúlni, ha Susan komplett idiótát csinál magából férfiak előtt, whiskyt kell hörpinteni, ha a feleségek kártyáznak vagy kávézgatnak - és így tovább.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!

Címkék: tv2


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr22994050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása