TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.03.14. 14:47 Ventoos

Új műsorblokk a péntek esti Tényekben

Március 13-tól péntek esténként a késő esti Tények új műsorblokkal jelentkezik. A szerkesztőség munkatársai hétről hétre mini dokumentumfilm-sorozatokkal mutatják be az elmúlt húsz év történéseit.

Mennyire változott meg a környezetünk az elmúlt években, avagy mennyire nem, milyen társadalmi hatások formálták hétköznapi életünket, hogyan változtak meg mindennapjaink, mi az, ami a mai napig változatlan körülöttünk? Ezekre a kérdésekre is keresik a választ minden péntek este a TV2 késő esti hírműsorában.

Az első anyagot Vági Barbara jegyzi, aki Talán Csaba operatőrrel már több filmszemle-versenyfilmet készített, és díjat is nyert. A riportból kiderül, mi volt az egyik legfontosabb államtitok a szovjet csapatok kivonulásával kapcsolatban, hiszen csak kivonulásuk után derült ki, hogy pontosan hányan voltak itt, hány laktanyában, milyen harci eszközökkel - 45 évig ez titok volt.

A riportból az is kiderül, hogy az atomtöltetek két emelet mélyen a föld alatt voltak: a bunkerben még most is működő légkondicionáló van, zsiliprendszerrel, vastag acélajtókkal. "A bunker valahol a Bakonyban, az erdő közepén van, jól álcázva. Sem a volt szovjet objektumokba, sem az atomtölteteket tároló bunker közelébe nem mehetett magyar katona, ezek titkosak voltak" - mondta a riporter.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr391001814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása