TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.03.15. 12:00 Ventoos

Óriási bukta az RTL-es Széfben

A Széf-ben március 13-án, pénteken a játék történetének legnagyobb nyereményét veszítették el, 18 millió forintot hagytak ott.

A pénteki vetélkedőben a játékosoknak (Réka és Noémi, idegenforgalom szakos hallgatók) a döntőre rekord összeget, 18 millió 110 ezer forintot sikerült összegyűjteni, ám azután, hogy a harmadik válaszuk mellett makacsul kitartottak, elvesztették ezt az összeget. "Ki tervezte a Széchenyi Lánchidat?" - hangzott a kérdés, és Adam Clark volt a rossz válasz, mert ő az építés vezetője volt. A játékosok ezt jelölték meg, és kitartottak mellette. A tervező William Tierney Clark volt.

Hogy pont pénteken, 13-án történt mindez, vélhetően nem a balszerencse műve, inkább arról van szó, hogy a hónapokkal korábban felvett adások közül épp ezt tette képernyőre az RTL Klub a babonások által rettegett napon.

bársony bence

A Széf történetében 2008 januárjában bukott egy testvérpár 17 millió forintot, utána 2008 novemberében Horváth Éva műsorvezető és édesanyja vesztett el 14,8 milliót. Így az RTL Klub péntek esti játékában minden idők legnagyobb lehetséges nyereményét hagyták a játékosok a stúdióban.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr651003218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása