TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.03.16. 12:00 Ventoos

Nacsát kitette a TV2 a pókerműsorból

Nacsa Olivérre számít a TV2, de többet nem szerepelteti péntek esti pókerműsorában.

Péntek esténként, 11 után szokott jelentkezni a pokerstars.hu, a TV2 műsora, melyben a néha még kártyát sem nagyon látott celebek mérkőznek meg dörzsöltebb zsugásokkal. Múlt péntek este csak 10,8 százalékos közönségarányt ért el a műsor, ami nagyon gyenge, simán verte A hatalom hálójában futó sorozat, holott előbbi (a gázsik, a stáb munkája és a nyeremény miatt) egy percre vetítve biztosan többe kerül, mint az amerikai széria.

A műsorból Nacsa Olivér kénytelen távozni, nem tudott kibontakozni Korda György mellett, tudta meg a Velvet. Nacsa az első adásban például jóformán észrevehetetlen volt, de maga is úgy érzi, hogy kicsi a szerepe, nem tud kitejesedni. Mivel a TV2 hasonló véleményen van, a későbbi adásokban már Balázs Klári ül férje mellé kommentátorként, Nacsa pedig eltűnik a műsorból. A csatorna közölte, hogy továbbra is számítanak a humoristára - csak még keresik a helyét.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr861003222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása