TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.03.24. 12:00 Ventoos

Vágó elbúcsúzott az RTL-től

Hiába volt saját szobája, műsort nemigen kapott mostanában. Vágó István a Reggeli-ben búcsúzott.

http://www.origo.hu/i/0903/20090318vago.jpg"Most a tervezés korszakát élem. Mindig, mikor van esély arra, hogy újdonságot lehet csinálni, azt nagyon szeretem" - mondta a közel tíz év után távozó műsorvezető a Reggeli-ben, aki szerint egy évtized mindenki életében sok idő. Az [origo]-nak pár napja elmondta, hogy volt megkeresés a TV2 részéről, de mellette még három másik csatorna is hívja.

"Régen volt: tíz éve még nem is ebben az épületben dolgoztunk. A hihetetlen profizmus fogott meg akkor, nagy szeretettel fogadtak. Kaptam saját szobát, ez privilégium volt. Még káros szenvedélyemnek is hódolhattam ott, nekem megengedték a cigarettázást" - vallotta.

A Legyen ön is milliomos!-ról elmondta, hogy mindig a játékostól függött, hogyan alakul a műsor. "Voltak egészen tehetséges játékosok, akik tragikusan fejezték be a műsort, mert nem vállalták az utolsó kérdést. Aztán voltak különös emberek, akik nem szólaltak meg" - emlékezett.

Szerinte korona az egész pályán, hogy az erre a formátumra épülő film nyolc Oscar-díjat nyert, és örült neki, hogy erről faggatták újságírók, holott neki köze nem volt hozzá. A jelenlegi tévés kínálatból leginkább Az ország tesztje-szerű, igazán nagyszabású műsorok hiányoznak a csatornától távozó Vágónak.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!

Címkék: rtl


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr551018609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása