TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.03.26. 19:19 Ventoos

Képernyőn a Celeb vagyok cinikus párosa

Emberi Tetrisszel jelentkezik májusban Sebestyén Balázs és Vadon Jani, holott pár hete még úgy volt, hogy a TV2 műsora lesz.

A Kalandra fal című, Japánból származó játékban két háromfős, celebekből álló csapat kap helyet, akiknek a sötétből előbukkanó, kerekeken mozgó falba vájt, különböző alakzatú lyukakat kell testtartásukkal megformázni. Ha ez nem sikerül nekik, akkor a közeledő fal betolja őket egy medencébe, és a vízbe esnek.

"A műsor egyetlen lényege a szórakoztatás. Ebben nem kell az értelmet keresni, talán nem is az a fontos, hogy ki nyer, vagy ki veszít, hanem az önfeledt nevetés. Janitól és tőlem ugyanazt várhatják majd, mint a dzsungelben, osztjuk majd a sztárokat és nevetünk is rajtuk" - mondta Sebestyén Balázs.

Forrás: [origo]

Egy hónappal ezelőtt úgy tűnt, hogy a TV2-re kerül ez a Japánból átvett műsor, ám ennek licencét a FremantleMedia birtokolja, mely közben az RTL-csoporthoz tartozik. A TV2 azt hangoztatta, hogy készültek próbafelvételek, noha ezeket senki nem látta. Amennyiben viszont - licenc híján - tényleg nem forgattak le több pilotot a vetélkedőhöz, akkor az egész felhajtásnak az lehetett a célja, hogy az RTL kedvét elvegyék a formátum átvételétől, a TV2 blogján pár napja megjelent bejegyzés pedig arra szolgál, hogy előre lejárassa a riválisnál készülő műsort.

"Azért ti ne reménykedjetek, hogy megússzátok, mert a jelenlegi magyar tévépiacot ismerve lesz olyan mértéktelenül hülye programigazgató, aki mégis megcsinálja. Hát, sok sikert neki. Én csak annak örülök, hogy nekem nem kell majd ebben az agyatlanságban dolgoznom, és imába foglalom a döntésben illetékesek nevét döntésükért" - írta Tweety álnéven valaki (nem szimpla fórumozó), a TV2 blogján. A harc a két nagy kereskedelmi csatorna közt élesebb, mint ahogy az átlagnéző gondolja.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr221027593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása