TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.04.01. 12:00 Ventoos

Más paklival játszik a Viasat és a TV2

Haverokkal kártyázni összehasonlíthatatlanul szórakoztatóbb elfoglaltság, mint tévében nézni, amint más pókerezik. Most mégis a Viasat3 és a TV2 pókerműsorát hasonlítjuk össze: az RTL-nek is van, de bizonyára szégyellik, ugyanis roppant barátságtalan időpontban, jóval éjfél urán kerül képernyőre.

Pókerstars.hu - 4. adás

Legjobb szöveg: "A politikában nem kifizetődő a blöffölés" (Torgyán József a pókerasztalnál).

Ismeretlen amatőrök zsugázására senki nem kíváncsi. Az ismert és ismeretlen profik pókerjátékát hosszú ideje sikerrel közvetíti a Sport TV. A kereskedelmi tévéknek tehát nem maradt más, mint celebekkel előjönni két évvel az országos pókerláz kitörése után. Kérdés, hogy a Dundika-vonal vonzóbb-e, vagy az ezúttal nem kameráknak játszó, szinte végig néma Rudolf Péter.

Az első adáshoz képest érezhető némi javulás a TV2 műsorában, rendesen, tisztességgel elmagyarázzák a szabályokat, a kombinációkat, ennek ellenére a pókerhez semmit nem értő nézőnek még gyors és követhetetlen marad a játék. Nem írják a képernyőre, ki mennyit emelt, nem látszik a bal sávban, kinek mennyi zsetonja maradt. Az, hogy viszonylag kevés a kommentár, egyben jó és rossz is: nem tolja magát előre a kommentátor, nem veszi el a meghívott vendégek játékát, ugyanakkor nem segíti eléggé a nézőt, aki sokszor nem tudja, mit is kell figyelnie pontosan. A százalékban kifejezett esélyek is eligazodást nyújtanának a tévézőnek, de ezt nem kapja meg: a Sport TV-n és a Viasaton van ilyen támpont, a TV2-es műsorban nincs.

Forrás: [origo]

A mezőny változó, a 4. adásban a látványt Dundika dekoltázsa, a sértődős figurát a kalapban és napszemüvegben feszítő, imázsra erősen vigyázó Mester Tamás szállította. Utóbbi láthatóan rosszul viselte, hogy a kártyát alig látott playmate vagy a meglehetősen szomorú jelenségnek tűnő Keleti Györgyi jobban áll nála, tovább marad játékban. Kis hisztijét persze felnagyították a műsorban, nyilván nem verekedett össze Puskás Péterrel a sminkszoba előtt.

A legjobb változatlanul Korda, a Megasztár-zsűritag korai kiesésénél szinte kéjjel rikkantotta, hogy "Mester elvtárs, irány Klárika!", de amúgy is tele volt emócióval, lelkesen kiabált, és hihetetlenül tudott örülni egy erős párnak. Más kérdés, hogy az elképzelésekkel szemben az erős pár a kommentátoroknál nem jön össze, mert Nacsa humorista láthatóan nem készült poénokkal: bármennyire jól utánozza is Torgyán vagy Korda hanghordozását, ez azért kevés, mint egy treff hármas mellé egy pikk ötös. Nacsa a 4. részben még volt, később távozott a produkcióból - holott elég lett volna minden felvétel előtt rászánni tíz percet és összeírni 2-3 tréfás mondatot.

Forrás: [origo]

A nézettség a harmadik epizóddal érte el a mélypontot, akkor a célcsoportból csak 93 ezren nézték a műsort, ami 11,5 százalékos közönségarányt jelentett, ami a TV2-nél nyomasztóan alacsony. A negyedik adásra már többen kapcsoltak, azt 143 ezren nézték végig, ez pedig 16,1 százalékot jelentett. A múlt heti adás már közel 20 százalékot hozott célcsoportban és teljes lakosságban egyaránt.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Unibet Pókermilliomos - 1. adás

Legjobb szöveg: "A játékosok nem látják egymás lapjait" (Majka).

Ugyanaz, mint a TV2-féle műsor, de mégis más, hiszen itt ismert arcok (Béres Alexandra, Szabó Győző, Rudolf Péter, Sváby András) mellett ott ül Kaló Dénes, aki a műsorvezetők szerint 600 milliót nyert Monte-Carlóban, illetve egy fiatal srác, ki a netes játékon kvalifikálta magát. A Viasat3 műsorát nézők, pókerrajongók és családtagok előtt veszik fel, ennek megfelelően a nyitás és a break után hallani is az obligát "húúú"-zást, ami talán elmegy egy Móniká-ban, de ide felesleges és - ami fájóbb - nem természetes.

Forrás: [origo]

Ha a TV2-es műsorról azt írjuk, hogy a vágás miatt néha túl gyors, követhetetlen, akkor itt meg kell jegyezni, hogy kifejezetten ráérős, nyugodt nézőknek való, hiszen sokkal lassabban, néha aggasztóan lomhán csordogálnak az események, ötven percből ki sem derül, ki jutott tovább. Persze szombat este 11-kor kerül adásba, ilyenkor már kevés ember siet.

Papp Gergő kevesebb teret kap, mint Majka, ami nem is baj, mert utóbbi jól szövegel, folyamatosan elemzi a helyzetet, magyarázza a tévézőnek, mikor, mire kell figyelni, mely játékosnak milyen lehetőségei vannak, de még kis színeseket is elárul, például azt, miért játszik Kaló baseballsapkában. Segíti a nézőt a tájékozódásban az, hogy a képernyőn világosan nyomon követhető, kinek mennyi pénze van épp, mennyi a tét, és százalékban mennyi az esélye az adott leosztásnál - még akkor is jó ez, ha tudjuk, hogy egy újabb lap mindent felborít.

Forrás: [origo]

A két műsor a bulvárlapokban kapott már némi promóciót, ami nagyjából abban merült ki, hogy Majka be-beszólogatott Kordának, miszerint nem is tud kártyázni. A táncdalénekes is nyilatkozott ezt-azt a volt realityszereplőről, de a lényeg mégis az, hogy mindketten jók ezen a területen, hitelesen kommentálják a partikat. Nem mindig egyforma színvonalon, de végig lelkesen és őszintén.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr221033482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása