TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.04.06. 12:00 Ventoos

Bünteti az ORTT Joshi Bharatot

Mintegy hat és fél millió forintos pénzbüntetést szabott ki a TV2 Joshi Bharat című műsorára az ORTT.

Több panasz érkezett a testülethez, ugyanis a botrányoktól nem mentes műsorokat, Mónika és Joshi Baharat show-ját olyan idősávban sugározzák, amikor gyermekek is láthatják a produkciókat. A héten az október 9-én sugárzott akadt fent az ORTT rostáján - írja a Blikk. A produkcióban részletesen boncolgatták a Kaiserék családon belüli szexuális erőszakának történetét.

"A műsorszolgáltató megsértette a kiskorúakra vonatkozó rendelkezéseket. A családon belüli erőszak mint téma ugyanis önmagában is kizárja annak lehetőségét, hogy a műsorszám 12 éven aluliaknak is sugározható legyen. A testület 5 557 656 Ft megfizetésére kötelezi a műsorszolgáltatót, valamint a műsorelőzetesének nem megfelelő időintervallumban történt sugárzásai miatt további 926 276 Ft megfizetésére kötelezi" - nyilatkozta a lapnak az ORTT sajtóreferense, Berényi Diána. A TV2 fellebbez.

Forás: [origo] tévé

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 joshi bharat


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr591047976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása