TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.04.07. 15:34 Ventoos

Új tematikus csatorna indult

A Discovery új csatornát indított Magyarországon, amely valós bűnügyekkel, bírósági esetekkel foglalkozik.

Magyarországon, Lengyelországban és Romániában hétfőn indult el az ID Investigation Discovery nevű tematikus csatorna, amit várhatóan május elsejétől több szolgáltató is felvesz a kínálatába. Ezzel - a Discovery Channel, az Animal Planet, a Discovery World, a Discovery Science, a Discovery Travel & Living és a Discovery HD után - a Discovery hetedik adója jutott el hazánkba.  

Az új csatorna bűnügyekkel, a nyomozások szakmai-tudományos hátterével foglalkozik, amivel elsősorban a 25 és 54 év közötti női nézőket célozza meg. A műsorkínálatban olyan produkciók szerepelnek, mint a 911 - Kérem segítsenek!, amely bajbajutott emberek valós segélyhívásain indul el vagy a gyilkossági csoport munkáját bemutató Murder Shift - Gyilkosság váltott műszakban.

Az ID Investigation Discovery tavaly indult az Egyesült Államokban, idén januárra pedig Nagy-Britanniába is eljutott. Mára több európai országban, sőt a közel-keleti és afrikai térségben is fogható.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr881051935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása