TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.04.09. 12:00 Ventoos

Frissít a humorcsatorna

A Comedy Central tehetségkutatót hirdetett, melyre több mint százötvenen jelentkeztek, már folyik a pályázatok értékelése.

A humorcsatorna egy hónapja hirdetett tehetségkutatót Comedy Central Cirkusz címmel, melyre "vicces előadók" jelentkezését várta. A március 31-i határidőig több mint százötvenen adták le humoros vagy legalábbis annak szánt anyagukat, reméljük, hogy akad köztük több tehetséges komikus.

A pályázatra nemcsak videofelvétellel, hanem hangfájllal, sőt írásos anyaggal is lehetett jelentkezni, ám a csatorna kikötötte, hogy mindenképpen eredeti próbálkozásokat vár: a pályázókat arra kérte, tartózkodjanak az ismert viccektől és internetes tréfáktól, próbáljanak meg saját ötletekkel előállni.

A beérkezett pályázatok előzetes értékelése már folyik, bár a Comedy Central programigazgatója, Litkai Gergely az [origo] kérdésére elmondta, a hivatalos zsűri még nem állt össze. Megtudtuk azt is, hogy a kiválasztottak szkeccseit csak szeptemberben rögzítik, Litkai szerint azért, mert a fellépőknek addig is van idejük gyakorolni, hogy őszre már valóban képernyőképes produkciókkal álljanak elő. 

A ksifilmekre ezután már a nézők is szavazhatnak a csatorna honlapján, addig pedig a kipróbált magyar humoristákon nevethetnek: április 12-én indul ugyanis a Comedy Central bemutatja című stand up comedy műsor, melyben többek között Szőke András, Badár Sándor és Maksa Zoltán is fellép.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr951054353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása