TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.04.14. 19:44 Ventoos

Szorcsik Viki a lazaságot hiányolja

A Jóban Rosszban korábbi főnővére a 10! című, sokak által támadott műsort nem tartja cikinek - szerinte a nézők nem elég lazák ehhez.

 

A 10! szombat este fut a TV2-n, különféle nagyon vagy csak épphogy ismert személyiségek kommentálnak sztárokról összeállított toplistákat. Ezt a műsort vezeti hónapok óta Szorcsik Viki, aki a Jóban Rosszban alapcsapatának tagja volt, és aki tavaly ősszel távozott a szappanoperából az új feladat miatt.

"A két műsor teljesen más, az egyik színésznőt igényel, a másik műsorvezetői feladat és ez a műsor ezt kívánja meg az eladhatóság miatt. Egy kicsit többnek kell lenni. A váltást nem bántam meg, négy év elég hosszú idő volt és úgy gondolom, a maximumot kihoztam ebből a karakterből. Mindkettőt szeretem. A 10! más műsor, mint a sorozat, más feladatot ad" - mondta a Borsnak.

Nem gondolja azt, hogy undorító a show, mint ahogy a lap olvasóinak egy része véli, szerinte teljesen más műfajról van szó. "Ma Magyarországon nem vagyunk felkészülve az ilyen jellegű műsorokra. Ha egy kicsit lazábbak lennénk, nem pedig ennyire feszültek, ami jellemző a magyar emberekre, és kellő humorral néznénk, akkor szórakoztató lenne. Mi sem bizonyítja jobban, ez a műsor rengeteg országban megy és mindenhol nagy sikerrel" - fűzte hozzá.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 10!


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr21065189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása