TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.04.18. 12:00 Ventoos

MTV: ünnepel az Aranyág

Tizenöt éves születésnapját ünnepli az Aranyág című jótékonysági műsor, kétszer háromórás adással készül a Magyar Televízió mindkét csatornája, több vidéki helyszínre, kulturális eseményre kapcsolva.

Az Aranyág idén 15 éves, az MTV mindkét csatornája háromórás ünnepi műsorral készül, május 2-án 20.10-kor az m1-en, 21 órától pedig az m2-n. A műsor elsősorban a beteg és mozgássérült gyermekek helyzetén szeretne javítani, gyógyulásukat próbálja elősegíteni, valamint ápolási helyeik felszerelését korszerűsíteni, bővíteni.

Az m1-en közel száz kiváló művész vállalta a közreműködést: A Társulat, Ádok Zoli, Bodrogi Gyula, Deák Bill Gyula, Eszenyi Enikő, Fenyő Miklós, Für Anikó, Gerendás Péter, Hernádi Judit, Homonnay Zsolt, Keresztes Ildikó, Kern András, Lukács Sándor, Mága Zoltán, Polyák Lilla, Rúzsa Magdi, Serbán Attila, Szekeres Adrien, Szulák Andrea, Udvaros Dorottya lépnek fel, többek között. A két házigazda Novodomszky Éva és Pálffy István lesznek, illetve találkozhatnak a közszolgálati televízió nézői majd azokkal az ismert arcokkal is, akik az előző években vezették az Aranyág című műsort, így például Borbás Máriával, Demcsák Zsuzsával, Szily Nórával, Rózsa Györggyel és Szilágyi Jánossal.

Forrás: [origo]

Az m2-n az Aranyág rendkívüli adása 180 perc tömény magyar zenét kínál. Néhány név a fellépőkből: 30Y, Zagar, Kaukázus, The Moog, Ladánybene 27, Tankcsapda, Dopmeman, Sub Bass Monster, Heaven Street Seven, Magna Cum Laude, Novák Péter, Miller Zoltán. A műsorban neves sportolók is - videoüzenet formájában - beszélnek arról, miért tartják fontosnak ezt az ügyet. A két házigazda Veiszer Alinda és Galambos Péter.

Szólj hozzá!

Címkék: mtv


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr491071645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása