TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.04.20. 18:16 Ventoos

Overdose lenyomta Jackie Chant is

907 ezren nézték átlagosan Ovedose futását a TV2-n, az ellene küldött Jackie Chan nem vitézkedett.

Piacvezető csatorna építéséhez nélkülözhetetlen, hogy nagy érdeklődésre számot tartó sporteseményeket is közvetítsen a nagy célokra törő társaság, még akkor is, ha országos kereskedelmi tévén általában nem nyereséges egy meccs, futam közvetítése - nagy előnye viszont, hogy vele tökéletesen behatárolható célcsoportot lehet elérni, aminek a hirdetők örülnek. A nézettségben vezető RTL Klub Erdei Zsolttal, a Forma 1-es közvetítésekkel ér el jobb eredményeket, a TV2 viszont korábban ugyan adott bokszmérkőzéseket, de jó ideje teljesen felhagyott a sporttal.

Most Overdose versenyével került újra sport a csatornára, méghozzá rögvest lósport. A nyolcvanperces közvetítést átlagosan 907 ezren nézték, közel minden harmadik bekapcsolt tévékészüléken az OTP Hungária nagydíj ment. A 32,4 százalékos közönségarány mellett nem jutott sok tér az RTL-en vitézkedő Jackie Channek, a Városi vadász nagyjából feleannyi nézőt érdekelt.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!

Címkék: tv2


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr531076507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása