TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2008.12.08. 17:19 Ventoos

Kolosi Péter interjú

Kolosi Péter, az RTL klub programigazgatójával egy jó riport, amelyet a Tovább után tekinthettek meg! Illetve lehet, hogy folytatódik a Celeb vagyok.

 Íme pár kérdés, amit az Origo tévé kérdezett Kolosi Pétertől:

Mennyire elégedett az ősszel az RTL Klub?
Minden terv és elvárt nézettségi szám teljesült, elégedettek vagyunk.

Jóformán minden jelenetet a táborban vagy patakparton rögzítettek. Nem lehetett volna felvenni a Börzsönyben, egy tisztáson? Nem lett volna ennyire drága.
- Nem lett volna ilyen, ha nem egy itthonról nézve egzotikus országban, egy igazi esőerdőben vesszük fel. Minden eleme, a műsor minden része adott valamit hozzá, így a helyi állatok, az időjárás. Magam is kinn voltam, olyan elementáris viharok voltak, amik itthon nemigen, ugyanakkor a távolság, a teljesen idegen környezet pszichésen hatott a játékosokra is. Magyarországon amúgy sem tettük volna ki őket egy erdőbe, mert novemberben már hideg van. Fontos volt, hogy ezzel októberben-novemberben jöjjünk elő, mert nem csak a nézőknek, hanem a reklámozóknak is meg akarunk felelni, márpedig ebben a két hónapban van a legtöbb reklámköltés. Mi így szolgáljuk ki a hirdetőinket, miközben meggyőződésem, hogy a TV2 a gyengébb nézőszámmal csalódást okoz a reklámozóinak.

Ősszel újfent kiderült, hogy celebekkel sok mindent el lehet adni. Nem fél az RTL Klub attól, hogy mire visszatér a Vacsoracsata, addigra a Hal a tortán-nal a rivális kiégeti a formátumot, és nem lesz rá kíváncsi a néző?
- A Vacsoracsata mellett nekünk ott A széf is, azaz nem kell kapkodnunk új műsor után. Itt jegyezném meg, hogy ezt a műsort máshol civilekkel készítik, és mi is ebben gondolkodtunk, de a TV2 ellopta az ötletet, tévés személyiségekkel rakta tele. Szerintem ez rövid távú gondolkodás. Ahogy az várható volt, jobban érdekelte a nézőket az ismert emberek főzőcskéje, így nekünk is váltani kellett. A Hal a tortán-nál látszik, hogy véges a celebek száma, mert egyre többször van olyan, hogy ötből csak egy-két igazán ismert ember van, a többire ráfogják, hogy az. Mi a Vacsoracsatá-ba tényleg ismert embereket hívunk majd.

Úgy tűnik, hogy a tavalyi Pókerarc során trónkövetelőnek hívott Sebestyén Balázs már nem csak követeli, hanem el is foglalta a trónt, s ő eladhatóbb a fiatal nézőknek, mint Vágó. A Pókerarc pedig pár adás után eltűnik megint, A széf pedig sikeres.
- Vannak arcaink, mindenki nagyon fontos. Mindketten nagyon számítanak. Azt viszont soha nem fogjuk megtenni, hogy valakit csak azért teszünk képernyőre, hogy ott legyen. Nem műsorvezető miatt indítunk show-t, hanem egy-egy formátumhoz keresünk alkalmas személyt. A széf nézett vetélkedő, ezt Sebestyén Balázs remekül vezeti, pont neki való. A hosszú évekig rekordokat döntő, de mára elfáradt Milliomos pedig Vágó Istvánnak való volt. Úgy látom, hogy a műsorrendünkben most A széf-nek van helye, de ez nem a műsorvezetők, hanem a formátumok harca.

Mint írtam az Origo készítette, az egész interjút ITT tekinthetitek meg! (Két oldalas!)

Szólj hozzá!

Címkék: interjú rtl


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr99811531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása