TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.02.15. 12:00 Ventoos

Új rögtönzések a Beugróban

Folytatódik a Beugró az MTV-n, Pokorny Liával, Kálloy-Molnár Péterrel, Rudolf Péterrel, Szabó Győzővel és Novák Péterrel.

A Beugró újabb részekkel jelentkezik péntekenként 22.45-től az m1-en. A csapat a szokásos: Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter és Szabó Győző - de az improvizálók mellé Udvaros Dorottya is beugrott, a pénteki adásban benne is lesz. A műsor házigazdája Novák Péter, aki több feladat koordinátora is egyben.

A pénteki adásból kiderül, milyen zavarba ejtő félreértés tud történni egy pornófilm válogatásán. Szabó Győző nagyon lassan döbben rá, milyen hosszú hajszálat talált a zserbóban, Kálloy Molnár Péter pedig bemutatja, furcsa szokásokkal hogyan idegesítheti fel társait egy sziklamászó, aki a magasban szeretné köszönteni az új évet. Jó hír azoknak, akik nem látták az előző epizódokat: február 20-ától minden pénteken 21 órától az m2 megismétli a korábbi adásokat - ezek a Comedy Centralon is futnak.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!

Címkék: mtv beugró


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr34943261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása