TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.01.07. 19:10 Ventoos

Legnézettebb műsorok 2008-ban

Ahogy írtam le a címben a 2008-at, már teljesen szokatlan volt, Szóval már teljesen "átáltam" 2009-re. A Tovább után láthatjátok a 20-as toplistát a sorozatokról, illetve érdemes megtekinteni az [origo] tévé-n az egész cikket, amiben egyéb toplistákat, nézetségeket is láthatunk.

A 18-49-es célcsoportban első a Barátok Közt az RTL klub napi sorozata. Itt már kiegyenlítettebb a küzdelem az RTL és a TV2 közti, mivel előbbi hat, utóbbi négy szériát tudhat a Top 10-es listán. House változatlanul népszerű, ahogy a Cobra 11 ellen sem sok sikerrel indul a Napló, legalábbis a fiatal nézőknél nyerő a német sorozat. A Miami helyszínelők-et már a Viasaton is kedvelték a tévézők, a Vészhelyzet pedig tradicionálisan sok nézőt érdekel. Míg a nézőszámot nagyban befolyásolja, hogy nyolckor vagy tizenegykor kerül-e adásba az adott sorozat, a közönségarány (SHR) beszédesebb adat, ebből látszik jól, mennyire találta meg a széria a helyét a műsorrendben, mennyire erős ott az ellenfél. Illetve az egész cikk ITT tekinthető meg.

(katt a képre és nagyobb lesz)

 

 

Forrás: [origo]tévé

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr81864056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása