TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.01.25. 17:19 Ventoos

Kovács Áron: A Popdaráló nem para

Ebben a bejegyzésben egy interjút olvashattok el, amit az [origo] tévé készített Kovács Áronnal.

Magyartanárként végzett, de a közönség nem a katedráról, hanem a TV2 péntek esti show-jából ismerheti. Nem volt mindig ilyen laza fickó, első interjúját mereven, dermedten csinálta végig. A show-t nagyon szereti, és nem bánná, ha a magyar néplélek közelítene a könnyed vidámságot is díjazó olaszhoz.

Hogy kerültél a Popdaráló-ba? [RockerAngel7]
- Miután tíz éve karaokézom cégszerűen, merthogy szerénységem hozta létre a magyar karaokét, ismertek erről az oldalamról. A Popdaráló-hoz körülbelül arra van szükség, amire egy jó karaokés műsorhoz. Semmi feszengés, viccelődés, éneklés, és egy erőteljes színpadi jelenlét. Ezért meghívást kaptam a castingra, ami többfordulós volt. Nagyon sokan voltunk meghívottak, de én voltam a legszerencsésebb.

Mennyire fontos neked a munkád? [ZsOLt MeSTer]
- Fontos. Az a lényeg (bár elcsépelt), de szeretni kell. Ha szereted, mondjuk, 70%-ban, az már nem rossz.

Mikor lehet látni újra a margitszigeti meztelen motorozásod? [Szelíd-Szolid]
- Most jelentettek fel bukósisak nélküli motorozásért. A seggem senkit nem zavart, csak hogy nincs a fejemen kupak. Szép ország! Amúgy ne hidd, hogy élveztem: hat fok volt. Velem szemben harminc fotós, aki csak arra vár, hogy lencsevégre kaphasson, miközben azon gondolkozol, hogy ezzel a produkcióval beírod magad az Anettka-, Kiszel Tünde-, Győzike-csapatba, pedig nem ez volt a célod. Hanem csak annyi, hogy álld a szavad azok után, hogy egy könnyelműen tett vicces fogadást elvesztettél. Ma Magyarországon, főleg a közszereplők között, a sunnyogás dívik. Ha valami kellemetlenség visszaüt ránk, szeretünk nem tudomást venni róla. Engem másképp neveltek, aki meg azt hiszi, hogy öncélú magamutogatás volt az egész, az gebedjen meg.

Milyen híresnek lenni? [Csík Booglárka]
- Azt nem tudom. Én vagyok az a srác, akit eddig mindenki valahonnan ismer, de senki nem tudta pontosan, honnan. Mindig ment a találgatás, ez nagyon vicces volt, mert mondhattam azt, hogy egy gimibe jártunk, s magamban vigyorogtam a kérdező gyanakvó ábrázatán. Ez a Popdaráló-val megváltozott, mert most már tudnak hova kötni az emberek, bár még most is van olyan, aki meg van győződve róla, hogy Harsányi Levente vezeti a műsort.

Énekelsz valahol? [adalon30]
- Régi barátokból és zenésztársakból most álltunk újra össze. A 80-as, 90-es évek legjobb rockzenéit nyomjuk. Reload a nevünk, és mostanában kezdünk koncertezni. Még csak próbálunk, de például a Popdaráló dobosa, Matyi, bandatag. Úgyhogy lelkesedés van, koncert lesz, csak érdeklődés legyen.

Hosszú életű lesz a műsor? [@enzo@]
- Úgy néz ki, hogy ősszel megy tovább, de biztos csak az lesz, ha már levélhulláskor megjelenek a képernyőn. Jók az esélyek, jó lenne.

Az egész interjút ITT tudjátok elolvasni. Aki szereti Áront vagy a Popdarálót, annk ajánlom!

 Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 popdaráló


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr46901509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása