TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.01.26. 20:09 Ventoos

Új útifilmsorozat az MTV-n

Hétfőn indul az m2-n a Színes városok című útifilmsorozat, amely a Föld legkülönfélébb helyeire kalauzolja el a nézőket.

A legkülönfélébb helyek alatt tizenhárom várost kell érteni, melyek mindegyikét egy-egy adásban mutatja be a japán sorozat. A produkció különlegessége, hogy a jól ismert nagyvárosok mellett pár eldugottabb hellyel is foglalkozik, amelyek valamely okból felkelthetik az utazók figyelmét.

Rögtön az első epizódban egy ilyen városkával, a Kínában található Feng Huanggal ismerkedhetnek meg a nézők: a település "ékszerdobozként bújik meg a csodálatos természetben, egy rohamosan fejlődő világ régmúltat idéző, máig háborítatlan örökségeként" - olvasható az MTV ismertetőjében.

A második rész már az ausztrál nagyvárossal, Sydneyvel foglalkozik, a továbbiakban pedig a hagyományokat a modern létformába oltó Tunisz és a Baltikum legnagyobb városa, Riga is bemutatkozik. A sorozat készítői többek között Kanadába, Skóciába, a perui Cuzcóba és a norvégiai Bergenbe is ellátogattak, hogy némi ízelítőt adjanak az ottani hangulatból.

A Színes városok nyitó epizódja január 26-án 19.05-től látható az m2-n, a további részeket pedig hétköznaponként, nagyjából ugyanebben az időpontban (olykor 19.00-tól vagy 19.10-től) küldi adásba a csatorna. A műsort HD-ben láthatják a megfelelő készülékkel rendelkezők.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!

Címkék: mtv színes városok színes városok


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr12904559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása