TVshows

Ezen a blogon olvasgathatsz a TV műsorokról, illetve adókról, melyekhez hozzáfűzöm saját véleményem!

ABC Fordító Iroda

 

TV műsor

TV újság

Szavazás

Hány éves vagy?
0-9
10-14
15-19
20-24
25-29
30-34
35-40
40-

Szavazás állása
Melyik TV csatornát nézed többet?
MTV
TV2
RTL klub
Viasat 3
Ugyan olyan sokat nézem őket
Egyiket sem szoktam nézni

Szavazás állása

Menü

2009.02.14. 19:22 Ventoos

Nem csökkentik az RTL és a TV2 díját +meghalt Berci, a Barátok köztből

Az Országos Rádió és Televízió Testület 2009. február 11-i ülésén elutasította a TV2 és az RTL Klub műsorszolgáltatási díjcsökkentési kérelmét.

A két nagy televíziós társaság másodszor kérte a díjcsökkentést, amit az ORTT tavaly december 3-án egyszer már elutasított. "A jelenlegi jogszabályi környezetben nem teljesíthető a kérés" - indokolták akkor a médiahatóság munkatársai a döntést arra hivatkozva, hogy a digitális átállásról szóló törvény 2007. végi módosítása díjcsökkentési stopot és frekvenciamoratóriumot rendelt el. Mai ülésén az ORTT újfent elutasította a TV2 és az RTL Klub műsorszolgáltatási díjcsökkentési kérelmét.

A testület ugyanakkor jelzi, hogy nyitott a reklámpiaci folyamatokra épülő eredménykimutatások, összehasonlító elemzések, szakértői véleményekkel alátámasztott műsorszolgáltatói érvek vizsgálatára s azok egyeztetésére. A testület rögzíti, hogy ennek során a médiapiaci hatások, folyamatok objektív értékelése az egyenlő elbírálás elvének érvényesítésével történhet - áll az ORTT közleményében.

A testület az RTL Klub műsorszolgáltatási szerződésének módosítására irányuló kérelmét továbbra is támogatja, és szakértői egyeztetéseket javasol.


Berci

Meghalt az elmúlt évek egyik legkedveltebb magyar tévés kutyája, a Barátok közt Bercije. 2009. február 12-én, az esti órákban kimúlt Berci, hirtelen halálát súlyos, áttétes, belső szervi daganat okozta. Kalamár Tamás producernek hűséges társa volt, akit mélységesen lesújtott Berci elvesztése.

A kutya egyidős volt a sorozattal, utolsó jeleneteit Németh Kristóffal forgatta, egy bűntény kulcsfigurájaként.

Forrás: [origo] tévé

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 rtl


A bejegyzés trackback címe:

https://tvshows.blog.hu/api/trackback/id/tr87943248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása